به گزارش هگمتان ۲۴ | این روزها گوشت قرمز گوسفندی به کیلویی ۹۵۰ هزار تومان رسیده، مرغ گرم تولید همدان ۱۱۰ هزار تومان و مرغ تولید شمال هم از ۱۳۰ هزار تومان عبور کرده است.
در ظاهر شاید فقط با یک عدد مواجهیم، اما در واقع داریم دربارهی حذف پروتئین و ویتامینهای ضروری از سفرهی کودکان صحبت میکنیم.
هر افزایش قیمت، برابر است با یک عقبنشینی دیگر در تغذیه، سلامت و آیندهی نسلی که قرار است آیندهساز همین کشور باشد.
در این وانفسا، پرسش ساده این است: چه کسی مسئول کنترل این وضعیت است؟ و چرا “گوشت خوردن” دارد تبدیل به یک امتیاز لوکس میشود؟










